Cum se va desfășura procesul colaborării noastre?

Cum se va elabora propunerea tehnică?

În funcție de cerințele din fișa de date și din caietul de sarcini, ne veți pune la dispoziție listele dvs de personal/utilaje/specialiști, pentru a fi integrate documentației. Noi elaborăm metodologia de lucru, planul calității, planul de remedieri, planul privind măsurile de supraveghere, PCCVI, etc. Graficul Gantt, chiar dacă e parte componentă a propunerii tehnice, se va tarifa separat în funcție de complexitatea cerințelor din fișa de date. Toate documentele se vor trimite pe email cu maxim o zi înaintea termenului licitației (pentru a preîntâmpina eventualele clarificări din partea autorității contractante).

Cum se va elabora propunerea financiară?

Noi vom face un deviz inițial, cu prețurile pieței, pe care apoi îl vom modifica în funcție de prețurile pe care le practică compania dumneavoastră. Apoi vom mai face mici ajustări în funcție de necesități, astfel încât să ajungem la o valoare finală a ofertei.

Cum depunem oferta de preț în SEAP?

Un consultant de-al nostru se poate conecta de la distanță, printr-un program specific (TeamViewer), la calculatorul dumneavoastră, și în acest mod va putea parcurge pașii necesari depunerii unei oferte în SEAP: semnarea electronică a documentelor, încărcarea acestora în SEAP, criptarea prețului, salvarea prețului.

Cum se face livrarea documentelor?

Prin email, în ce format doriți: word/pdf/excel/mpp etc.

Trimite întrebare

    Am citit și sunt de acord cu termenii, condițiile și politica de prelucrare a datelor cu caracter personal