Awesome Image

Compania noastră are la bază o echipă de ingineri specializați in achizițiile publice, cu o experiență vastă în domeniu. Avem alături de noi inclusiv colegi care, în trecut, au lucrat în diverse instituții ale statului (marii beneficiari, ANAP, etc), prin urmare dispunem și de o viziune “din interior” a mecanismelor de procesare și analiză a dosarelor depuse. În plus, avem acces la o rețea largă de consultanți și specialiști, care poate să acopere toate nevoile finalizării oricărui tip de proiect, începând de la faza de achiziție și terminând cu procesul verbal de recepție finală.

Toate aceste avantaje le punem la dispoziția clienților, indiferent de mărime, pentru a parcurge cu succes pașii spre câștigarea licitațiilor.

Imagine

MISIUNE

Succesul colaborării dintre compania noastră și clienți. Fie că e vorba de achiziții, consultanță sau acces la specialiști, compania noastră vă poate ajuta.

Imagine

VIZIUNE

Adaptarea în timp real la schimbările din piața muncii, din legile executării lucrărilor în construcții și cele ale achizițiilor publice, astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii.

Imagine

VALORI

Calitate sau cantitate? Răspunsul nostru: rezultate. Este ceea ce urmărim și ceea ce obținem.

SERVICII COMPLETE PENTRU PARTICIPAREA CU SUCCES LA PROCEDURILE DE ACHIZIȚII PUBLICE

VEZI SERVICII